Program Referral

Anda mencari Program Referral yang menguntungkan dan boleh dipercayai? Alhamdulillah, di sini saya nak kongsikan info program online yang sedang berkembang di Malaysia dengan komisyen atau insentif yang menarik.

Saya bermula kosong pada awalnya. Seperti yang dimaklumkan di Mengenai Saya, permulaan dari semua ini setelah saya dikejutkan dengan penahanan kenalan saya yang terlibat dalam skim cepat kaya yang bertopengkan pelaburan emas.

Sejak itulah saya mula mencari maklumat mengenai pelaburan emas yang sebenarnya dan saya telah ditemukan oleh Allah Ta’ala dengan En. Zulkifli Shafie penulis buku Wang Emas dan Pengasas kepada G100Network di Public Gold. Saya pun mula berkongsi ilmu emas di blog ini dengan nama PelaburanEmas.org sejak akhir 2014 hingga sekarang.

Seperti yang saya maklumkan, Tuan Azizi Ali juga merupakan pelabur emas di Public Gold dan beliau bukan sahaja telah menjana keuntungan pelaburan emas malah berjaya menjana pendapatan pasif sebagai Dealer Public Gold melalui platform jual beli emas yang disediakan di Public Gold tanpa menjual walau segram pun emas kepada pelanggan! (Anda boleh baca mengenai Promosi Dealer Public Gold di sini).

Sejak Oktober 2020, beliau telah mendapat anugerah Silver Producer di Public Gold apabila beliau mencapai Personal Sales di antara RM50,000 hingga RM75,000. Pada bulan November 2020 pula, beliau telah mendapat anugerah Platinum Producer di Public Gold apabila beliau mencapai Personal Sales melebihi RM100,000. Pada bulan Disember 2020 pula, beliau telah mendapat anugerah Platinum Producer di Public Gold apabila beliau mencapai Personal Sales melebihi RM100,000.

Alhamdulillah, dengan menggunakan strategi pelaburan emas dan sistem yang sama, saya juga telah berjaya menjana keuntungan setanding dengan Mentor Kewangan Malaysia Tuan Azizi Ali di Public Gold. Sejak Oktober 2020, saya telah mendapat anugerah Gold Producer di Public Gold apabila mencapai Personal Sales di antara RM75,000 hingga RM100,000. Pada bulan November 2020 pula, saya telah mendapat anugerah Platinum Producer di Public Gold apabila mencapai Personal Sales melebihi RM100,000. Pada bulan Disember 2020 pula, saya telah mendapat anugerah Platinum Producer di Public Gold apabila mencapai Personal Sales melebihi RM100,000 juga.

Percaya atau tidak, personal sales yang diperolehi bukanlah hasil daripada sebarang jualan emas kepada mana-mana pelanggan. Anda dan saya tak perlu berhenti kerja untuk mempersiapkan diri dan keluarga menjelang hari tua nanti.

Alhamdulillah. Sebagai seorang ketua keluarga yang mempunyai pendapatan aktif, saya menggunakan platform PG Group sebagai Public Gold Business Owner untuk berkongsi ilmu emas memberi kesedaran kepada umum khasnya rakyat Malaysia agar tidak terpedaya dengan pelbagai skim cepat kaya bertopengkan pelaburan emas di luar sana.

Bina satu atau dua jenis bisnes yang boleh menjana pendapatan pasif sekaligus dapat diwarisi sehingga beberapa keturunan anda tanpa perlu risau masa depan anak cucu pada masa akan datang.

Melalui pelaburan emas secara atas talian di PG Group begini, anda menyediakan diri dan keluarga serta keturunan anda dari terlibat dengan pendapatan aktif yang berisiko tinggi seperti mana yang anda ketahui sejak wabak COVID-19 melanda seluruh dunia, beribu-ribu orang hilang punca pendapatan dalam sekelip mata!

Mari bersama saya bina pendapatan pasif menggunakan sistem #G100Network yang telah terbukti berkesan dan merupakan network paling pantas berkembang di Public Gold.

Alhamdulillah, sehingga kini saya telah membimbing lebih 1,300 orang dalam network saya. Buktinya saya telah dianugerahkan dengan status Founder Master Dealer di Public Gold Annual Recognition Night 2019/2020 pada 30 Januari 2021 tanpa saya sendiri tahu!

Klik di sini untuk daftar program referral percuma dan jana PG code anda.

Selepas pendaftaran dan dapat PG code selepas belian emas pertama serendah RM100, saya akan bimbing anda secara percuma bagaimana untuk jana pendapatan tanpa modal. Hanya maklum saya melalui Whatsapp di bawah:-

PGMall.my

PGMall.my merupakan platform online shopping yang dimiliki 100% oleh warga negara Malaysia. Anda boleh layari platform PGMall.my di sini.

Platform online shopping PGMall.my

Terdapat pelbagai kategori barangan yang boleh dibeli atau yang boleh dipromosikan oleh anda seperti:-

  • Health & Beauty
  • Kids & Baby
  • Woman’s Fashion
  • Man’s Fashion
  • Electronic Devices
  • Electronic Accessories
  • Home Appliances
  • Kitchen & Dining
  • Home & Lifestyle
  • Sports & Travel

dan beribu-ribu jenis barangan lagi. Semakin hari semakin banyak Merchant di Malaysia malah di luar negara yang join PGMall.my untuk menjual barangan mereka di PGMall.my.

PGMall.my menawarkan insentif seumur hidup bernilai RM0.50 bagi setiap RM100 yang dibelanjakan oleh anda atau pelanggan yang mendaftar melalui Referral Link anda sehingga ke peringkat tiga (anda, pelanggan anda dan pelanggan kepada pelanggan anda) seperti yang dipaparkan di bawah:-

Insentif program referral PGMall.my
Insentif seumur hidup program referral PGMall.my

Terdapat banyak kelebihan program referral yang disediakan di PGMall berbanding program referral yang ditawarkan oleh laman web seperti Shopback, Shopee atau Lazada. Sebagai contoh program referral di PGMall ialah program seumur hidup dan boleh diwarisi kepada anak, cucu, cicit dan seterusnya!

Tiada program referral seperti ini di dunia malah PGMall telah mendaftarkan program ini sebagai ConsuMerchant (R). Ini bermakna Seller di PGMall memberi komisyen kepada anda dan rangkaian yang anda perkenalkan tanpa mengurangkan komisyen atau Cashback yang anda dapat hasil dari pembelian mereka.

Cara nak join program referral PGMall.my amat mudah. Hanya ikuti langkah berikut:-

Langkah #1:- Daftar percuma secara online di PGMall.my.

Langkah 2: Isikan emel, nama anda (Firstname) dan nama bapa anda (Lastname). Isi nombor fon dan klik Send code untuk pengesahan. Anda akan menerima mesej mengandungi Verification code dan isikan di ruangan berkenaan. Isikan Password anda dan confirm Password.

Signup PGMall.my

Klik di sini untuk daftar program referral percuma dan jana PG code anda.

Selepas pendaftaran, saya akan bimbing anda secara percuma bagaimana untuk jana pendapatan pasif tanpa modal.

Insya Allah.

Download E-Book 5 Minit Emas Bernilai RM99 Secara Percuma!


Ebook 5 Minit Emas: 20 asas emas pelaburan
Ebook 5 Minit Emas: 20 asas emas pelaburan yang amat PENTING elak skim cepat kaya bertopeng pelaburan emas.

This will close in 0 seconds