Harga Emas Semasa

Nak cari harga emas semasa? Jangan bimbang… di sini saya telah sediakan carta harga emas semasa berdasarkan Ringgit Malaysia (MYR) dengan berat dalam 1 gram (g) untuk tempoh selama 24 bulan, 30 hari, setahun dan 5 tahun ke belakang.

Jika anda masih baru nak belajar tentang pelaburan emas, saya syorkan anda dapatkan buku Rahsia Pelaburan Emas di sini.

Harga Emas Untuk Tempoh 24 Jam

Gold price by GoldBroker.com

Kita boleh ubah oz (ounce) kepada g (gram) dan dalam hanya beberapa matawang asing sahaja. Jika kita nak lihat carta harga emas berbanding Ringgit (MYR) dalam pelbagai tempoh masa bermula 24 jam hingga ke 20 tahun, kita boleh klik di Goldprice.org.

Harga Emas Untuk Tempoh 10 Tahun

Tapi kadang-kadang, carta harga emas sesuatu tempoh atau keseluruhan carta tidak dapat dipaparkan akibat masalah teknikal. Jika ini berlaku, kita boleh terus merujuk kepada www.goldprice.org untuk mendapatkan harga emas semasa dalam nilai matawang pilihan anda.

Kalau nak cari harga emas untuk pelaburan emas, kita boleh gunakan sistem yang dapat kemaskini harga emas dengan kerap dan boleh ‘lock’ harga emas yang kita inginkan pada bila-bila masa 24 jam sehari 7 hari seminggu.

Saya dah jumpa sistem pelaburan emas yang terbaik di Malaysia dan di Singapura. Harga emas dikemaskini setiap 20 minit dan anda boleh ‘lock’ harga emas pada bila-bila masa! Daftarlah sekarang.

Di bawah adalah harga emas semasa Public Gold:

Untuk paparan penuh sila ke Harga Emas Public Gold.

Anda boleh daftar buka akaun untuk buat tabungan emas pelaburan di sini. Jangan risau, tiada kad kredit atau yuran dikenakan.

Selepas daftar, nantikan emel dan whatsapp daripada saya (su******@pe***********.org) untuk panduan belian emas pertama dan seterusnya dapat PG code daripada Public Gold.

Hubungi saya melalui Whatsapp di sini jika anda nak saya bimbing cara mulakan tabungan emas.

Semoga berjaya.

2 thoughts on “Harga Emas Semasa”

  1. Assalamualaikum saya berminat bagaimana untuk cara jual beli emas. Apa beza harga jualan dengan belian?

    Reply

Leave a Comment

Download E-Book 5 Minit Emas Bernilai RM99 Secara Percuma!


Ebook 5 Minit Emas: 20 asas emas pelaburan
Ebook 5 Minit Emas: 20 asas emas pelaburan yang amat PENTING elak skim cepat kaya bertopeng pelaburan emas.

This will close in 0 seconds